Casal de setembre

Tarifa casal de setembre 2017

Full d'inscripció casal de setembre 2017

L'inici de classes es complementa amb el Casal de setembre, on els petits trobaran un lloc divertit dirigit als nens i joves.

Comptem amb una llarga experiència, personal qualificat i inesgotables propostes d'oci, creativitat i esport.

Balla i gaudeix la música amb "Dance", gaudeix del competicions i esports en el "Esportiu", i si el teu és el joc, t'encantarà El "Esplai".

Aquest any el casal començarà el dia 1 de Setembre i es farà fins el dia 8. El horari de les activitats serà de 9 a 17h. També podreu triar l’opció de fer només matí o sortir després de dinar. Per a qui li faci falta disposarem del nostre servei de acollida a partir de les 7.30h.

Per als nens que faran P3, P4 i P5 Educació Infantil el proper curs 2017-2018 (nascuts 2014, 2013 i 2012), organitzarem el nostre Esplai amb piscina diària i moltes activitats.
D’aquesta manera els nens que comencin P3 a la nostra escola al Setembre també podran inscriure’s a aquestes activitats i fer així una petita adaptació al centre.

Els nens i nenes que faran Educació Primària (nascuts 2011) a partir de Setembre podran triar entre el Casal Dance o Casal Esportiu.
Els preus d’aquestes activitats per tot el període serà:
Els descomptes i períodes de descomptes són els següents:
-Les inscripcions rebudes abans del dia 7 de juliol gaudiran d’un 15% de descompte per ser alumnes del Safa o participants al casal de Juliol 2016.
- Els alumnes nous, com és el cas dels nens i nenes que comencen P-3, gaudiran d’un 5% fins el dia 7 de juliol.
- Les inscripcions pagades íntegrament abans del dia 8 de juliol tindran un 5% addicional de descompte.

- També podreu sumar descomptes per germans (5% per inscriure dos germans, 10% per tres germans)
Aquests descomptes no afectaran a la tarifa del menjador.